Volledig scherm

Bibliotheek Eindhoven is gelukslocatie tijdens Geluksroute 040

EINDHOVEN - Het weekeinde van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni staat in het teken van Geluksroute 040. Ook de bibliotheek Eindhoven is deze dagen een gelukslocatie.

In aanloop naar de Geluksroute waren er op verschillende locaties Gelukscafés. Op vrijdag 10 juni tussen 19:00 en 21.00 uur is de bibliotheek de laatste locatie die dient als warming-up voor het weekeinde vol geluk. 'Waarvan ga jij stralen en wat maak je allemaal mee op jouw persoonlijke route van Geluk?' zijn vragen die centraal staan.
Op 11 en 12 juni zijn er in de Witte Dame verschillende geluksactiviteiten. Zaterdag vertelt geluksbrenger Edwin Frericks op elk heel uur van 11.00 tot 16.00 uur zijn verhaal Spreken is zilver, Huilen is goud. Voor iedereen die wel eens verdriet heeft gehad en zoekt naar geluk. Zondag is Marieke Verlangen tussen 13.00 en 17.00 uur aanwezig met haar liefdesbrievenservice waarbij ze bezoekers helpt met een liefdesbrief op maat. Van 14.30 tot 17.00 uur geeft geluksbrenger Modita van Zummeren tijdens een kort consult advies over welke meditatievorm het beste past bij ieder individu. Alle geluksactiviteiten zijn gratis toegankelijk in de Witte Dame op Emmasingel 22.