Volledig scherm
© Pro Shots

Brands: Al weken geen contact meer over Bruma

EINDHOVEN - Technisch manager Marcel Brands van PSV is naar eigen zeggen ruim 3 weken geleden naar Turkije gereisd om met de clubleiding van Galatasaray te spreken over een overname van de Portugese aanvaller Bruma. De 21-jarige speler wordt begeerd door PSV en wil graag naar Eindhoven, maar volgens Brands is er na die reis geen contact meer geweest. 

"Echt niet. Zoals het er nu voor staat is hij gewoon onhaalbaar, of je het nu gelooft of niet", zei hij in reactie op vragen van journalisten. "Galatasaray wil een bepaald bedrag ontvangen en dat komt niet in de buurt bij wat wij kunnen betalen."Het lijkt erop dat Bruma door zijn zaakwaarnemer in media wordt 'geplugd', aangezien er in het buitenland tal van berichten over PSV en de aanvaller verschijnen. Brands kan dat niet plaatsen. "Het is allemaal mooi en aardig die verhalen, maar er is de afgelopen weken geen enkel contact geweest."
Brands arriveerde vrijdagavond bij het trainingskamp van PSV in Zwitserland en nam aanwinst Hidde Jurjus mee. Een heel beloftevolle keeper, zo vindt hij al langer. "Hij stond al langer op ons lijstje en met het wegvallen van Luuk Koopmans hebben we de beslissing genomen om voor hem te gaan."