Volledig scherm

Cocu: 'Natuurlijk gaan we voor drie punten in Rostov'

ROSTOV - PSV wacht woensdagavond in de Champions League een zware klus op bezoek bij FK Rostov. "Natuurlijk gaan we voor de drie punten", zei Phillip Cocu, voorafgaand aan het duel.

PSV landde dinsdagmiddag in Rostov. Voor de stadiontraining blikten PSV-hoofdcoach Cocu en Jeroen Zoet vooruit op de tweede groepswedstrijd. Uiteraard ging het ook over de duels die Rostov met Ajax uitvocht. "Ajax heeft het moeilijk gehad hier. Maar niet alleen Ajax. Misschien is in Nederland de kwaliteit van deze ploeg niet echt bekend", zei Cocu. "Maar er staat gewoon een kwalitatief goede ploeg, met een hele strakke formatie, die heel weinig kansen weggeeft. We hebben goed naar die wedstrijden gekeken, om ons eigen plan te trekken voor morgen. Natuurlijk zullen we proberen om drie punten te halen." 

Of PSV vrede heeft met een eventueel gelijkspel in Rusland? Zoet: "Je gaat elke wedstrijd in om te winnen. Ze hebben niet voor niets Anderlecht en Ajax uitgeschakeld in de voorrondes. Het is een stugge ploeg, dus het zal moeilijk worden. Logischerwijs willen we een beter resultaat halen dan Ajax (4-1, nederlaag, red.)", zei de doelman. "We zijn nog niet bezig met een mogelijke derde plek of overwintering in de Champions League. We willen het hier gewoon goed doen."