Volledig scherm
Tom van den Berg van Mc Coy in Eindhoven © René Manders

Consultants van McCoy & Partners in Eindhoven streven vooral naar eenvoud

EINDHOVEN - Over groei gesproken. McCoy & Partners uit Eindhoven groeit tegen de klippen op. Na 3 jaar telt het kantoor al 75 werknemers.

"We gaan voor de 100 beste IT-consultants." 17 jaar heeft hij gewerkt voor het Amerikaanse Ciber, de IT-dienstverlener die ook is neergestreken in Eindhoven en onder de vleugels komt van Manpower. Op een gegeven moment ging Tom van den Berg over alle activiteiten van Ciber buiten de VS, en gaf hij in Eindhoven leiding aan 540 werknemers.

Centralisatie
Door een centralisatie aan taken en verantwoordelijkheden kwam het lokale ondernemerschap danig in de knel. Niet lang daarna had de nu 53-jarige Eindhovenaar Van den Berg zijn buik daarvan vol.

3 jaar geleden is hij vanaf nul begonnen. Met twee mede-oprichters, ook afkomstig van Ciber: Jeroen Seuntiëns (45) en Harry van Helvoirt (48). Het driemanschap heeft toen op Strijp-S in Eindhoven McCoy & Partners opgericht.

Groei
McCoy & Partners telt al 75 consultants in vaste dienst. 20 meer dan vorig jaar. De omzet gaat dit jaar uitkomen op 12 miljoen euro, een groei van maar liefst 685 procent binnen 3 jaar.

Om ook grote bedrijven over de grens als klanten te kunnen toevoegen, opent McCoy vanaf september een kantoor in Hasselt. De IT-dienstverlener is ook begonnen met een vestiging in Utrecht.

Lees het hele artikel donderdag in het ED of in de digitale krant