Volledig scherm
© Ton van de Meulenhof

Creatieve middag voor mantelzorgers en zorgvragers in theehuis Peppelrode Eindhoven

EINDHOVEN - Steunpunt Mantelzorg Verlicht houdt op dinsdag 9 augustus 'Samen even uit de zorg', een creatieve middag voor mantelzorgers en zorgvragers.

Zij kunnen deze middag tussen 14.00 en 16.00 uur even ontspannen bij het theehuis in de tuin van verzorgingshuis Peppelrode op Dominee Theodor Fliednerstraat 5. Hier is volop ruimte voor creativiteit. Dat kan variëren van het kleuren van mandala tekeningen en het versieren van cupcakes tot het ontwerpen van een boeketje rozen van crêpepapier. Deelnemers kunnen ook zelf aangeven wat zij graag willen doen.

Mantelzorgers die langdurig zorgen voor een ander vinden het vaak moeilijk om ook goed voor zichzelf te zorgen. Toch is het van groot belang dat ze af en toe in een ontspannen sfeer even op adem kunnen komen. Dit zorgt ervoor dat ze de zorg beter vol kunnen houden zonder zelf op te branden. Mantelzorgers zijn vrij om hun eigen invulling te geven aan deze middagen. Er is voldoende begeleiding aanwezig.

Kijk voor meer info over deze gratis bijeenkomst of komende activiteiten op de website van steunpunt Mantelzorg Verlicht.