Volledig scherm
Deelnemers aan de Beekloop in actie.

Deelnemen aan Hypotheker-Beekloop Eindhoven alleen via voorinschrijving

EINDHOVEN - Hardlopers die willen deelnemen aan de Hypotheker-Beekloop op woensdag 7 september kunnen zich vooraf inschrijven tot en met donderdag 1 september. Na-inschrijving op de dag zelf is niet mogelijk.

Tijdens deze 60ste editie zal Eindhovenaar Johan Vlemmix aanwezig zijn om de jubileumversie extra feestelijk te omlijsten. Een Braziliaanse percussieband is ook van de partij om de lopers een muzikaal hart onder de riem te steken.

De deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 kilometer. Voor jonge deelnemers is om 18.40 uur een speciale 'Kidsrun' over een veilige en overzichtelijke ronde van één kilometer. De start van de 4 en 16 kilometer is om 19.00 uur en het startschot voor de 8 en 12 kilometer valt om 19.10 uur. Deelname aan de 'Kidsrun' kost 3,50 euro, deelnemers aan de 4 kilometer betalen 7 euro, voor alle andere afstanden is de deelnameprijs 8 euro. Bezoekers kunnen navigeren naar het landgoed De Grote Beek op Doctor Poletlaan 40 en de aanwijzingen van de verkeersregelaars volgen. Alle info over de Beekloop, ook qua parkeermogelijkheden, is terug te vinden op de website van de organisatie.

De loop van alle afstanden gaat over verharde paden over het terrein van de Grote Beek en is geheel verkeersvrij. Om het recreatieve karakter te benadrukken worden er nooit uitslagen opgemaakt. Er is wel een tijdsklok maar de tijden worden niet vastgelegd. Er is een verversingspost met water op het parcours aanwezig. Er is wel gelegenheid tot omkleden maar geen gelegenheid om te douchen. Na afloop van de wedstrijd ontvangen de deelnemers een goodybag.