Volledig scherm
Een 46-jarige vrouw is in het water gevonden © Bert Jansen

Dode vrouw (46) gevonden in vijver aan de Vliststraat in Eindhoven: 'geen misdrijf' (video)

EINDHOVEN - In een vijver die grenst aan de Rijnstraat en de Boschdijk is het lichaam van een 46-jarige vrouw gevonden.. Dat meldt de politie aan het Eindhovens Dagblad. Het gaat volgens de agenten niet om een misdrijf.

De hulpdiensten kregen zondagmiddag iets voor halfeen de meldingen van 'een persoon te water'. Een voorbijganger zag namelijk een lichaam in het water drijven in het park aan de Vliststraat.

De brandweer, ambulance en politie kwamen naar de vijver en troffen daar een dode vrouw aan. Na onderzoek bleek de vrouw eerder verward te zijn weggelopen. Mogelijk is ze de vijver ingelopen en verdronken. De vrouw heeft geen uiterlijke verwondingen volgens de politie. Daarom is een misdrijf uitgesloten. 

Rond halftwee hebben de politie en de brandweer het lichaam uit de vijver gehaald. Het park rondom de vijver is afgesloten totdat het onderzoek is afgerond.  

Volledig scherm
Een voorbijganger zag een lichaam drijven © Bert Jansen
Volledig scherm
Brandweer haalt lichaam uit het water © Bert Jansen
Volledig scherm
Het park rondom de vijver is helemaal afgezet © Bert Jansen
In een vijver die grenst aan de Rijnstraat en de Boschdijk is lichaam van een 46-jarige vrouw gevonden.. Dat meldt de politie aan het Eindhovens Dagblad. Het gaat volgens de agenten niet om een misdrijf.