Volledig scherm
Jesse Bertrams. © Kay In t Veen/Pro Shots

Door PSV opgeleide Jesse Bertrams tekent bij Lommel United

EINDHOVEN - Keeper Jesse Bertrams heeft een contract ondertekend bij Lommel United. De goalie uit Best is de komende twee seizoenen verbonden aan de Belgische club uit de Tweede Klasse en start als eerste keeper. Bertrams speelde dertien seizoenen voor PSV, maar kon daar niet doorstoten naar het eerste elftal. De 21-jarige keeper heeft voldoende potentie voor het betaald voetbal en kon daarom kiezen uit meerdere aanbiedingen. Onder meer FC Eindhoven was geïnteresseerd en Bertrams liep daar stage, net als bij een aantal buitenlandse clubs. Het totaalplaatje bij Lommel sprak de Bestse doelman het meest aan. 
Samen met zijn broer Nigel doorliep Bertrams de complete jeugdopleiding bij PSV. Nigel nam anderhalf seizoen geleden afscheid van PSV en is nu actief bij Willem II, waar hij gisteren in een oefenwedstrijd tegen De Graafschap keepte. De Doetinchemmers moeten nog op zoek naar een doelman nu hun eerste man Hidde Jurjus is vertrokken. 
Jesse Bertrams vertrok in mei met een zestal andere spelers bij Jong PSV. Ze hebben inmiddels allemaal een nieuwe club gevonden, op linksback Sander Heesakkers na. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement