Volledig scherm
Florian Jozefzoon. © Joep Leenen/Pro Shots

Florian Jozefzoon geeft PSV vrijdag duidelijkheid

EINDHOVEN – Florian Jozefzoon zal PSV vrijdag laten weten of hij vertrekt of dat hij zijn carrière bij de Eindhovense club voort zal zetten. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht.

Volgens Haatrecht heeft Jozefzoon momenteel een concrete aanbieding op zak en toonde een aantal clubs interesse zonder voorstellen te doen.

Hart in Eindhoven
De 25-jarige vleugelaanvaller zou onder meer in de tweede Bundesliga aan de slag kunnen. Haatrecht wacht nog op een paar financiële voorstellen van geïnteresseerde clubs. “Als er niks tussen zit dat beter is dan zijn huidige situatie, dan blijft hij gewoon bij PSV”, zegt Haatrecht. Jozefzoon gaf steeds te kennen dat zijn hart nog steeds bij de Eindhovense club ligt. Onder meer door de doorbraak van Steve Bergwijn is zijn kans op speeltijd kleiner geworden.

Volgens Haatrecht verloopt vrijdag de deadline die hij samen met de speler heeft gesteld. “Als er zich daarna nog clubs melden, dan moet het wel een heel mooie aanbieding zijn. In de laatste week gaat het doorgaans om paniekacties. Dat is vaak niet de juiste plek voor een speler.”