Volledig scherm

Groene Corridor-dag met activiteiten op 27 locaties

REGIO - Bezoekers aan de Groene Corridor kunnen zondag 10 juli genieten van excursies, workshops, demo's, muziek en volop eten en drinken.

Tussen het 18 Septemberplein in Eindhoven en de Markt in Oirschot vinden op 27 locaties activiteiten plaats voor jong en oud. Bij goed weer buiten, bij slecht weer deels overdekt.

Discreator zorgt voor straattheater, Björn van der Doelen speelt breekbare nummers, Les Suzettes brengt a-capella popsongs en er is folkmuziek van The Mourning Glories. Ook zijn er een aantal gratis workshops en demonstraties. Bezoekers kunnen gezond tuinieren, meer te weten komen over mindfullness en zelfs sky-jumpen. Kijk op de website van het evenement voor het volledige programma.

Kommardoor Groene Corridor duurt van 11.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.De organisatie roept bezoekers op zoveel mogelijk met de eigen fiets te komen. Voor bezoekers die niet willen of kunnen fietsen is er tussen 11.00 en 17.00 uur gratis huifkarvervoer tussen de diverse evenementenlocaties.