Volledig scherm
Luuk de Jong in het nieuwe thuis-shirt van PSV

Het nieuwe uit- en thuisshirt van PSV is bekend (video & poll)

EINDHOVEN - PSV introduceert vrijdag het nieuwe uit- en thuisshirt voor het seizoen 2016-2017. De ploeg speelt voor het eerst in de historie met energiedirect.nl op de borst.

Vrijdag gaat de eerste dag van de voorlopig afgesproken sponsortermijn van drie jaar in en PSV luistert dat moment op met de shirtintroductie.

20 miljoen
Energiedirect steekt de komende drie seizoenen pakweg 20 miljoen euro in de club. Commercieel directeur Mark van Zon zegt in het Eindhovens Dagblad dat energiedirect.nl het hoofdsponsorschap nog moet verdienen en dat de onderneming met respect voor Philips zal opereren.

Overstappen
PSV-fans die willen overstappen naar het energiebedrijf, kunnen vanaf vrijdag kiezen voor een aanbieding met PSV-gerelateerde cadeaus. De shirts van PSV gaan overigens pas vanaf 26 juli in de verkoop, op de open dag van de club.

>> Laat uw uitgebreide reactie over het nieuwe uit- thuisshirt van PSV achter via de reactiemogelijkheid bovenaan dit artikel (klik op reageer).
 

Volledig scherm
© Kees Martens/fotomeulenhof
Volledig scherm
Davy Pröpper in het nieuwe uit-shirt van PSV
Na 34 jaar presenteert PSV vandaag het eerste shirt zonder Philips als hoofdsponsor op de borst. Energiedirect.nl steekt de komende drie seizoenen 20 miljoenen in de Eindhovense club.