Volledig scherm
© Thinkstock

Infoavond Café Brein Eindhoven over maatjes voor mensen met niet aangeboren hersenletsel

EINDHOVEN - Café Brein houdt op maandag 1 augustus de informatie- en ontmoetingsavond voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Het onderwerp deze avond is 'Een maatje voor iemand met NAH'.

Te gast is ervaringsdeskundige Lèneke van der Velde. Zij vertelt hoe met NAH je leven weer op te pakken. Hoe doe je dat, hoe ga je om met beperkingen, hoe vind je de balans. Een ervaringsmaatje biedt een luisterend oor en geeft praktische adviezen vanuit de eigen ervaring. Mede door die ondersteuning kan iemand met NAH (meer) inzicht krijgen in de eigen situatie en mogelijkheden. In het interactieve gedeelte na de pauze is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in het groet- en ontmoetcentrum op Kastelenplein 173. Mensen met NAH, hun familie, mantelzorgers en andere betrokkenen hebben gratis toegang en hoeven zich niet aan te melden. Belangstellenden die aankondigingen of samenvattingen van de bijeenkomsten willen ontvangen, kunnen zich aanmelden voor de e-mailverzendlijst van Café Brein.