Volledig scherm
Sam Lammers maakt debuut voor PSV. © Pro Shots

Jong PSV kan stap richting periodetitel zetten

EINDHOVEN - Jong PSV kan maandagavond een flinke stap richting de eerste periodetitel zetten. In het thuisduel met Fortuna Sittard moet de ploeg van trainer Pascal Jansen de huidige koppositie zien te verdedigen. 

Jong PSV speelt in het Jan Louwers Stadion tegen de Limburgers en kan waarschijnlijk nog beschikken over enkele A-selectiespelers, aangezien PSV 1 pas dinsdag afreist naar Rusland voor het Champions League-duel met FK Rostov.

De aftrap van het duel is om 20.00 uur. De leiding van PSV is met Jong PSV-middenvelder Dante Rigo in gesprek over een nieuw contract. Hij kan een meerjarige verbintenis ondertekenen, maar dat gebeurt pas als hij 18 is (in december). Daarnaast is de verwachting dat ook topscorer Sam Lammers binnenkort met de PSV-directie aan tafel kan, als hij zijn huidige ontwikkeling doorzet.

Jong PSV kan periodekampioen worden als het minstens vier punten pakt uit de komende twee duels. Overigens is het een papieren prijs, aangezien de beloftenteams niet kunnen promoveren. Jong PSV kan niet deelnemen aan de nacompetitie.