Volledig scherm
Pascal Jansen. © Joep Leenen/Pro Shots

Koploper Jong PSV met ambitie naar NAC

EINDHOVEN - Jong PSV reist vrijdagavond met ambities naar NAC. Nog geen vijf maanden geleden stonden beide ploegen ook al tegenover elkaar in het Rat Verlegh Stadion en van de 22 spelers die toen begonnen, staan er vermoedelijk nu maar 3 aan de aftrap. Bij Jong PSV wordt aan het eind van elk seizoen stevig doorgeselecteerd, ook NAC heeft ongekend veel mutaties gehad in de afgelopen zomer.

Jong PSV-trainer Pascal Jansen heeft dat ook gezien. "Bij NAC zijn er uiteraard nog altijd veel ambities, maar er zijn wel enorm veel wisselingen geweest. Ze zullen zich tegen ons willen herstellen en wij moeten daarop voorbereid zijn. De afgelopen duels hebben we zelf bewezen in topwedstrijden overeind te kunnen blijven. Daarnaast willen we ons aan de bal ontwikkelen en daar hoop ik in Breda iets van terug te zien. Voor veel spelers was het in april nieuw om ineens voor 15.000 mensen op het veld te staan. We hebben nu een ploeg die hiermee beter om kan gaan, verwacht ik."

Jong PSV reist met onder meer Siem de Jong, die zijn rentree op de Nederlandse velden maakt, goalie Remko Pasveer en spits Sam Lammers naar West-Brabant.