Volledig scherm
Impressiefoto van een eerdere yogales in het park.

Kundalini yogales in Philips de Jonghpark Eindhoven

EINDHOVEN - Bezoekers van het Philips de Jonghpark aan de Oirschotsedijk kunnen op zondag 4 september deelnemen aan de Kundalini yogales die hier in de maand september wekelijks plaatsvindt.

Het doel van de meditatie is dat het eigenwaarde, zelfrespect en zelfwaardering opbouwt. Teacher Har Dev geeft Raise Kundalini in Ouick Order, een set voor diepe meditatie. 

Mensen kunnen tussen 11.00 en 12.30 uur meedoen met de Kundalini yogalessen. Deelnemers wordt verzocht zelf een yogamatje, meditatiekussen, schapenvacht, flesje water en een warme trui of deken voor de eindontspanning mee te nemen. Deelnemen gebeurt op basis van een vrijwillige donatie. Meer info staat op de website en de Facebookpagina van Kundalini Yoga Eindhoven; hier is ook te lezen wanneer een les vanwege de weersomstandigheden eventueel niet doorgaat.

De wekelijkse sessies zijn een initiatief van Kundalini Yoga Eindhoven. In het najaar en de wintermaanden wordt de zondag-yoga om de twee weken in yogastudio Shuniaa, op Christinastraat 2A, gegeven.