Volledig scherm
© Bert Jansen

Man in Eindhoven overleden door natuurlijke oorzaak (video)

EINDHOVEN - In een woning aan de Van der Meystraat in Eindhoven is dinsdagochtend rond 10.37 uur een dode man aangetroffen. Uit nader onderzoek blijkt dat het om een natuurlijke dood gaat.

In de woning bleek ook een vrouw aanwezig te zijn die was gevallen. Zij was op het moment dat de hulpdiensten arriveerden niet aanspreekbaar. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Plaats delict
De woning werd door de politie aangeduid tot plaats delict. De technische recherche was dinsdagmiddag bezig met onderzoek dat later die middag werd afgerond. De woning was tot in het begin van de middag afgezet met lint. Zowel ambulance als brandweer rukten om 10.37 uur uit, na een tip van een medewerker van WijEindhoven. Eenmaal aangekomen bij de woning sloegen brandweermannen een ruit in. Het huis maakt deel uit van ouderencomplex De Eikenhof waar ook wat jongere bewoners onderdak hebben.

Geschokte reacties
In de omgeving van het ouderencomplex is geschokt gereageerd op het incident. Peter Thijssen: "Dit is niet fraai. Veel van onze bejaarde medebewoners raken hier erg van ondersteboven.”

Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
In een woning aan de Van der Meystraat in Eindhoven is een dode man gevonden © Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
In een woning in de Van der Meystraat in Eindhoven is een dode man aangetroffen. © Bert Jansen
In een woning aan de Van der Meystraat in Eindhoven is een dode man aangetroffen. De woning is door de politie aangeduid tot plaats delict.