Volledig scherm
© Bert Jansen

MS Schippers breidt activiteiten uit

BLADEL - Totaalleverancier voor de intensieve veehouderij MS Schippers bouwt haar e-commerce activiteiten de komende jaren flink uit.

Het bedrijf komt hiermee tegemoet aan de veranderende eisen van de veehouders. Vroeger was er één aanspreekpunt die met regelmaat bij een veehouder langs kwam om de bestellingen op te halen. Nu heeft hij nog steeds een vast contactpersoon, spreekt regelmatig met specialisten voor inhoudelijke ondersteuning, belt met een binnendienstmedewerker als hij specifieke productvragen heeft en bestelt de voor hem reeds bekende producten online. Op die ontwikkelingen wordt door MS Schippers uit Bladel ingesprongen met nieuwe websites die inmiddels al in tien landen en in 7 talen in de lucht zijn.

Het online kanaal gebruikt de veehouder overigens niet alleen om producten te bestellen. De omgeving 'Mijn Schippers', waarin een klant meer inzicht krijgt in zijn eigen resultaten, wordt ook stevig doorontwikkeld. Zo krijgt hij op 'Mijn Schippers' inzicht in zijn waterverbruik, de kwaliteit ervan en de effectiviteit van zijn ongediertebestrijding.