Volledig scherm
© Thinkstock

Nieuwe Harry Potter reserveren en ophalen tijdens speciaal ontbijt in Eindhoven

EINDHOVEN - Het achtste deel in de Harry Potter serie komt uit op zondag 31 juli. Boekhandel Van Piere viert de verschijning van Harry Potter and the Cursed Child met een Hogwarts ontbijt.

Deel acht is een boekversie van het script van het Harry Potter toneelstuk dat deze week in Londen in première gaat. Het verhaal gaat verder waar het zevende deel stopte; 19 jaar later, met Harry Potter die zijn drie kinderen naar Kings Cross Station brengt voor het begin van het nieuwe schooljaar aan Hogwarts. Harry's jongste zoon Albus heeft moeite met het dragen van het gewicht van de zware familie-erfenis waar hij nooit om heeft gevraagd. Het heden en verleden komen op onheilspellende wijze bij elkaar wanneer vader en zoon de schokkende waarheid ontdekken: dat duister soms in onverwachte plaatsen schuilt.

Speciaal voor de fans gaat de boekwinkel op Nieuwe Emmasingel 44 al om 10.00 uur open zodat reserveringen kunnen worden afgehaald onder het genot van een magisch ontbijt. Reserveren van een exemplaar en aanmelden voor de ontbijtsessie is via e-mail mogelijk. Kijk op de website van de boekhandel voor meer info over het boek en de ontbijtochtend.