Volledig scherm
Roeivereniging Beatrix uit Eindhoven houdt open dag. © Jan Klinkenberg

Open dag bij roeivereniging Beatrix Eindhoven

EINDHOVEN - Mensen die meer te weten willen komen over de roeisport kunnen zaterdag 3 september in hun agenda noteren, de Eindhovense roeivereniging (ERV) Beatrix houdt dan open dag.

Instructeurs staan tussen 11.00 en 15.00 uur klaar bij het clubgebouw op Kanaaldijk Noord 61 om hun kennis te delen en bezoekers te begeleiden bij een eventuele proeftocht. Er kan ook een kijkje worden genomen in de loods, waar bijna zeventig boten liggen. De leden en mensen van de roeisociëteit stellen zich ook graag voor.

Roeien is een teamsport, maar mensen kunnen ook individueel aan de slag. Zij zijn buiten bezig en gebruiken hun hele lichaam. Meer info over de open dag en de sport zelf is te vinden op de site van ERV Beatrix en op de Facebookpagina van de jeugdgroep. De entree tot de open dag is gratis.

Bij ERV Beatrix kunnen de leden kiezen voor wedstrijd-, toer- of recreatief roeien. Elk jaar worden er diverse toertochten en wedstrijden georganiseerd, zowel door de eigen vereniging maar ook door andere verenigingen in het land. Voor mensen met een functiebeperking zijn er aparte faciliteiten.