Volledig scherm
Relaxen tijdens het Foodstock festival.

Optreden Joris Linssen en Caramba tijdens Foodstock festival Eindhoven

EINDHOVEN - Op het terrein van de Technische Universiteit is het van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli weer tijd voor het gratis te bezoeken festival Foodstock.

De organisatie tovert het gratis toegankelijke Foodstock festivalterrein om tot een groot openluchtrestaurant. Zo'n 35 foodtrucks bieden bezoekers onder andere Surinaams, Indiaas, Oriëntaals en Italiaans eten. Aan de allerkleinsten is ook gedacht met pannenkoeken, ijsjes, worstenbroodjes en biologische frietjes. Zo'n 30 artiesten betreden de twee podia gedurende de drie dagen. Ook dit keer heeft De Effenaar een bijzondere line-up weten samen te stellen. Zo zullen onder andere Joris Linssen en Caramba op de planken staan, maar ook Dan Stuart, Too Many Zooz en the Cannonball Johnsons. LaFete040 host ook een podium met het concept Ensuite. Eelke Kleijn, Victor Coral en Gabriel Ananda zullen onder meer zorgen voor deep- en techhouse klanken.

Het festivalterrein is makkelijk te bereiken (navigatieadres: Den Dolech 2) met zowel fiets, auto als openbaar vervoer en is geopend op vrijdag van 16.00 tot 00.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 00.00 uur en zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Kijk voor meer info zoals de volledige line-up op de website van het culinaire festival.