Volledig scherm
Sporenonderzoek van de politie © Bert Jansen

Pool (29) neergestoken in Loeffstraat Eindhoven, verdachte opgepakt (video)

EINDHOVEN - In de Loeffstraat in Eindhoven is in de nacht van woensdag op donderdag rond 0.30 uur een 29-jarige Pool neergestoken bij een ruzie. De politie heeft een bewoner van de Loeffstraat opgepakt als verdachte.

Volgens een getuige had de verdachte eerder op de avond al voor problemen gezorgd en zou hij zijn buren hebben uitgescholden. Toen het slachtoffer 's nachts zijn auto in de straat parkeerde en uitstapte zou de verdachte hem direct hebben aangevlogen. In de worsteling die ontstond zou de verdachte het slachtoffer in zijn zij hebben gestoken.

De verdachte verzette zich hevig tegen zijn arrestatie. Agenten hebben pepperspray gebruikt om de man onder controle te krijgen. De verdachte maakte volgens de politie een verwarde indruk.

Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht om zich te laten verzorgen aan de steekwond. De straat werd afgesloten voor politieonderzoek. De politie heeft verschillende getuigen gehoord en is een buurtonderzoek gestart.

Volledig scherm
De politie doet nog onderzoek © Bert Jansen
Volledig scherm
De politie doet onderzoek na de steekpartij © Bert Jansen
Volledig scherm
Sporenonderzoek van de politie © Bert Jansen
Op de Loeffstraat in Eindhoven ter hoogte van nummer 43 is in de nacht van woensdag op donderdag rond 1.00 uur een man neergestoken. Video: Bert Janssen