Volledig scherm
Adam Maher. © Joep Leenen/Pro Shots

PSV na halen Ramselaar nog niet klaar op transfermarkt (poll)

EINDHOVEN - Met de - donderdag nog af te ronden - komst van Bart Ramselaar is PSV nog niet klaar op de transfermarkt. De ploeg van Phillip Cocu zal voor 1 september nog verder veranderen. 

PSV kijkt nog naar een oplossing voor Adam Maher, die de club waarschijnlijk gaat verlaten. Eerder al heeft zijn zakelijke kamp te horen gekregen dat Maher voor 1 seizoen verhuurd mag worden en daar lijkt het op uit te draaien. De middenvelder gaat voor een buitenlands avontuur en daarvoor liggen inmiddels verschillende mogelijkheden op tafel. Maher gaat sowieso niet naar een Nederlandse club.

PSV gaat na een (tijdelijk) vertrek van Maher verder aan de slag en wil nog een middenvelder inlijven. Daarvoor zijn huurlingen uit buitenlandse competities een optie. Onder meer Siem de Jong geldt als kandidaat, zei technisch manager Marcel Brands maandag al. PSV moet eerst afwachten of hij definitief fit wordt en of Newcastle United hem wel wil verhuren. Vermoedelijk wordt pas op de slotdag(en) van de transfermarkt duidelijk hoe dit allemaal uitpakt voor PSV en wie er nou wel of niet komt. Een andere kandidaat om PSV nog te versterken, is Oleksandr Zinchenko (Manchester City) en het lijkt erop dat PSV hem voor de aanval zou willen huren.

Luciano Narsingh en Jetro Willems moeten, als zij blijven, hun contract nog met een jaar verlengen. Zij kunnen ook nog vertrekken, als ze voor een buitenlands avontuur kiezen en PSV zal dan vervangers moeten halen. De kans dat Narsingh dat nog doet, lijkt heel klein. De plannen van Willems blijven voorlopig in nevelen gehuld. Ook bij een verkoop van Florian Jozefzoon kan PSV nog een vervanger halen. Daarmee zijn er tot eind augustus nog vele mutaties mogelijk.