Volledig scherm
Jürgen Locadia. © Kay In t Veen/Pro Shots

PSV verliest in eigen achtertuin van Queens Park Rangers

EINDHOVEN - PSV heeft het 'geheime' oefenduel met Queens Park Rangers met 0-1 verloren. De ploeg van Phillip Cocu kreeg al vroeg in de tweede helft een penalty tegen, nadat Menno Koch een overtreding zou hebben gemaakt. Scheidsrechter Danny Makkelie zag er een overtreding in. 
 

PSV drong daarna nog wel aan, maar kwam niet meer tot scoren. Onder meer Jürgen Locadia (met een goed schot) en Ramon-Pascal Lundqvist kregen tijdens het duel kansen. In de slotfase speelde Lundqvist zichzelf uitstekend vrij, maar faalde hij voor de goal. PSV startte nog zonder het grootste deel van de internationals, die in de tweede helft invielen. De Mexicanen Guardado en Moreno keren zondag terug, Arias (Colombia) nog een paar dagen later. PSV speelde met veel spelers van het beloftenelftal.

De wedstrijd tussen PSV en QPR was in eerste instantie verboden door burgemeester Van Asseldonk van de gemeente Overbetuwe. Fans zouden mogelijk problemen veroorzaken. Het duel zou in Driel gespeeld worden. PSV kon daarna geen nieuwe plek vinden en besloot het duel achter gesloten hekken af te werken, op de eigen Herdgang.