Volledig scherm
Remko Pasveer. © Kay In t Veen/Pro Shots

PSV wil door met Pasveer en Zoet

EINDHOVEN - PSV wil het keepersduo Jeroen Zoet en Remko Pasveer deze transferperiode behouden. Zoet tekende vorig jaar al bij, met de intentie om tot juni 2017 te blijven. Voor hem zou in de loop van de transferperiode nog wel interesse kunnen ontstaan, na een sterk eerste halfjaar van 2016.

Pasveer wordt door PSV aan zijn contract gehouden, al doet die omschrijving niet volledig recht aan de manier waarop in Eindhoven over hem gedacht wordt. PSV is namelijk zeer tevreden over de bijdrage van de huidige tweede keeper, die nog een contract heeft tot midden 2018. Pasveer liet in zijn eerste jaar bij PSV geen moment onbenut om aan te geven dat hij de concurrentie met Zoet wil aangaan. Zelf wil hij nog altijd graag spelen, maar geeft hij ook aan dat Zoet het vorig seizoen goed heeft gedaan. Mocht het deze periode toch nog tot een overgang van Zoet komen, dan wil Pasveer opnieuw de concurrentie aangaan met een nieuweling.

PSV wil na het afketsen van de komst van Maarten Paes (18) overigens nog altijd een extra keeper aantrekken. Met Luuk Koopmans, Yanick van Osch en Mike van de Meulenhof heeft de club wel al een aantal talenten in huis. Aangezien Jong PSV en de A1 (met onder meer de Youth Champions League) een druk programma afwerken, kan de club nog een extra doelman gebruiken.