Volledig scherm
Marcel Brands. © Irene Wouters

PSV woensdag om tafel over versterking

EINDHOVEN - Bij PSV gaat de technische leiding woensdag om de tafel om nog eens te praten over het aantrekken van een versterking. De club wil een middenvelder van buiten aantrekken en een speler uit de eigen jeugdopleiding aan de A-selectie toevoegen. 

Volgens technisch manager Marcel Brands kan het best nog even duren voordat iemand aangetrokken wordt. "Het zou in de laatste week dat de transfermarkt open is, kunnen gebeuren", zo geeft hij aan. Brands wil niet op namen ingaan.

Onder meer die van Markus Henriksen (AZ) en Andreas Pereira (Manchester United) kwamen voorbij, maar zij lijken (nog) niet in beeld. Ook het huren van Siem de Jong zou voor PSV een optie kunnen zijn, maar Brands reageert ook daar niet op. De broer van PSV-spits Luuk de Jong is momenteel geblesseerd en staat bij Newcastle onder contract. Brands laat wel een gaatje open voor de komst van Oleksandr Zinchenko (19) van Manchester City. "Al is het afwachten of zij hem wil in een ploeg uit de Nederlandse competitie willen stallen. De kans daarop is volgens mij niet zo groot. Wij hadden hem overigens voor een andere positie op het oog en de zaak staat los van de vacatures die er nu zijn voor het middenveld."