Volledig scherm
© ProShots

Ramselaar wil graag naar PSV, dat hoopt dat FC Utrecht veer laat

EINDHOVEN - Bij de geplande transfer van FC Utrecht-speler Bart Ramselaar naar PSV komt het PSV bepaald niet slecht uit dat de middenvelder zelf graag de stap naar Eindhoven wil maken. Ramselaar kan zich sportief en financieel fors verbeteren. 

Ramselaar (20) ziet het sportieve plaatje in Eindhoven volgens ingewijden zitten. PSV denkt vooruit bij zijn geplande aankoop, net als bijvoorbeeld eerder bij het aantrekken van doelman Hidde Jurjus van De Graafschap. Waar Jurjus dit seizoen vermoedelijk nog niet of nauwelijks bij PSV 1 te zien zal zijn, zijn er voor Ramselaar overigens veel grotere kansen om al in actie te komen in het eerste van PSV. Schorsingen en blessures, of wissels uit voorzorg zijn er in de praktijk namelijk altijd.

PSV-manager Marcel Brands gaf afgelopen week aan de zaak als een 'gepasseerd station' te zien en ergerde zich aan de vraagprijs van FC Utrecht. PSV hoopt echter nog steeds dat de Domstedelingen een veer laten en Ramselaar naar Eindhoven laten gaan. Achter de schermen is er nog beweging, zodat de pogingen van PSV nog niet als vruchteloos kunnen worden beschouwd. Duidelijk is echter dat FC Utrecht bij een verkoop wel wil 'cashen' voor het kroonjuweel uit de eigen opleiding en dat ook als zodanig aan de achterban wil kunnen verkopen.