Volledig scherm
© ANP

Robert Kenedy in beeld voor huurperiode bij PSV (poll)

EINDHOVEN - PSV hoopt de komende dagen nog op een transfersurprise in de persoon van de 20-jarige Braziliaan Robert Kenedy van Chelsea. De club heeft zich eerder al bij de Britten gemeld om hem te huren. De afgelopen weken is daar werk van gemaakt, maar tot nu toe zonder resultaat. De laatste dagen ligt de zaak stil en is het afwachten wat er nog gaat gebeuren.​

De transfermarkt is tot 31 augustus open en Kenedy (op de foto uiterst rechts, red.) kan tot die datum de zesde nieuwkomer in dit seizoen worden bij PSV (na Schwaab, Jurjus, Ramselaar, Siem de Jong en Zinchenko). De Braziliaan kan onder meer als linksback spelen, maar ook voorin op de flanken. Hij is vorig jaar van Fluminense naar Chelsea getransfereerd en zou zich bij PSV verder kunnen ontwikkelen. Naar verluidt heeft PSV concurrentie van andere clubs. 

Over de uitgaande bewegingen bij PSV is op dit moment nog weinig te melden. Adam Maher staat bij Fenerbahce weliswaar op een lijst, maar van een bieding richting PSV is geen sprake. De situatie van Jetro Willems, Luciano Narsingh en Florian Jozefzoon was gisteren bij PSV nog onduidelijk. Ook op de verhuur van Rai Vloet aan FC Eindhoven moet nog een klap worden gegeven. Vloet hoopt zelf op de gang naar een club die op het hoogste niveau actief is, maar dat lijkt er niet in te zitten.