Volledig scherm
© Jeroen de Jong/PVE

Roofvogels, stormbanen en veel meer tijdens Splinter Spektakel Eindhoven

EINDHOVEN - Een stormbaan en een echte kameel zijn aanwezig tijdens het Splinter Spektakel dat vanaf dinsdag 30 augustus plaatsvindt bij speelpark De Splinter.

Zoals elk jaar zijn er ook dit keer in de laatste week van de schoolvakantie tal van activiteiten voor kinderen. Probeer de 40 meter lange stormbaan Gekkorun en de 16 meter hoge Gorillaclimb. Op dinsdag kunnen kinderen een ritje maken op een echte kameel. Zweef door de lucht op een bungee-trampoline, kijk naar de roofvogelshow of kom even bij tijdens de theater-act Bear.

Het Splinter Spektakel in het speelpark op Rode Kruislaan 2 duurt tot en met vrijdag 2 september, openingstijden zijn van 10.30 tot 18.00 uur. De entreeprijs voor kinderen is dagelijks 4 euro, volwassenen betalen 2,50 euro. Weekkaarten kosten voor kinderen 12 euro en voor volwassenen 7,50 euro. Meer info en de volledige dagprogramma's zijn te vinden op de website van het festival.

Aan de allerkleinste kinderen is ook gedacht, er is een gedeelte ingericht met onder andere een draaimolen en springkussens.