Volledig scherm
Martijn Kuijten van Op Zoek naar Johan

Seizoen Live in de Knop afgesloten met twee concertavonden

EINDHOVEN - Het seizoen van de live-serie Live in de Knop, in café 't Rozenknopje in Eindhoven, wordt dinsdagavond en woensdagavond afgesloten met Aidan's Troubadour Sessions en Ragmob. 

Aidan's Troubadour Sessions, dinsagavond in 't Rozenknopje, is een avond met optredens van Martijn Kuijten, frontman van de Gemertse band Op Zoek Naar Johan, de Amerikaanse singer-songwriter Steve Liddell en Slow Bear, die experimentele geluiden combineert met blues uit de jaren '20 en '30. Woensdagavond 29 juni is er een optreden van de Haagse americana-band Ragmob, die country, honky tonk, hillbilly en 'western swing' speelt, voornamelijk repertoire van Johnny Cash, Bob Wills en Hank Williams.

Gastmuzikant is Eindhovenaar Niek van de Klundert op piano. Het begint om 21.00 uur, de toegang is gratis. Vanaf zondag 3 juli worden de maandelijkse singer-songwritersavonden voor twee maanden verplaatst naar de Effenaartuin. Onder de noemer Zondag bij Ons? nodigen singer-songwriters Diederik van den Brandt en Iris Penning elke zondagmiddag bevriende singer-songwriters uit.

In september is Live in de Knop weer terug in de bovenzaal van 't Rozenknopje.