Volledig scherm
Jetro Willems. © Joep Leenen/Pro Shots

Spannende slotdagen op transfermarkt voor PSV (poll)

EINDHOVEN - Voor PSV zijn het spannende slotdagen op de transfermarkt, die woensdagavond sluit. Maandagochtend trainde de ploeg van Phillip Cocu samen met Jong PSV, zonder nieuwe mutaties op De Herdgang. Jetro Willems en Luciano Narsingh meldden zich bij Oranje en nog steeds is nog niet geheel duidelijk of zij nu weggaan of niet.

Op De Herdgang stonden onder meer Adam Maher, Florian Jozefzoon, Rai Vloet en Simon Poulsen gewoon op het veld. Zij kunnen de komende dagen nog vertrekken. PSV hoopt zelf nog de Braziliaan Robert Kenedy binnen te hengelen. Hij speelt nu voor Chelsea en zou op huurbasis naar Eindhoven kunnen komen.

Bij PSV maakte Luuk Koopmans zijn rentree op het gras van De Herdgang. De keeper begon voorzichtig met looptraining na een schouderoperatie. Hij hoopt de komende maanden weer op te trainen om rond of nog voor de winterstop weer speelklaar te zijn. Ook de Peruaan Luiz 'Beto' da Silva nam deel aan de gecombineerde training van PSV en Jong PSV en is dus vooralsnog niet afgereisd naar Peru om interlands te spelen.