Volledig scherm
Auto over de kop en in de sloot op Heerbaan in Veldhoven © Bert Jansen

Veel kleine ongelukken in Zuidoost-Brabant, geen ernstige zaken

EINDHOVEN – De politie in de regio Zuidoost-Brabant heeft het zaterdag druk gehad met diverse ongelukjes. Daarbij vielen wel wat lichtgewonden, maar ernstige zaken deden zich niet voor, aldus een woordvoerder.

Op het Hemelrijken in Casteren viel een scootmobieler om nadat zij hard moest remmen voor een naderende auto van links. De bestuurster raakte lichtgewond. Ze reed ze op fietspad. Ze is thuis afgezet door de ambulance.

Op de kruising Pastoor Van Leeuwenstraat-Molstraat in Helmond reden een auto en een scooter tegen elkaar. De bestuurder van de scooter raakte lichtgewond aan een arm.

Een automobilist kon op de Reeweg in Asten zijn voertuig niet op de weg houden. Na het ongeluk, vlakbij de Prins Willem Alexander-manege, ging de bestuurder ervandoor.

Ook noteerde de politie aanrijdingen op de Mecklenburgstraat in Eindhoven (met een gewonde), bij motorsportcircuit De Herselse Bossen/Kerkenhuis in Lierop, de kruising Mariastraat/Pastoor van de Heuvelstraat in Aarle-Rixtel, de kruising Julianastraat/Nassaulaan in Veldhoven en zaterdagmorgen vroeg op de Heerbaan in Veldhoven. Op de Heerbaan kwam de automobilist in de sloot terecht. Hij raakte niet gewond.

In Aarle-Rixtel zijn 2 gewonden gevallen. Die zijn naar het ziekenhuis gebracht. Een van de automobilisten gaf geen voorrang. Een auto is op zijn kop terechtgekomen.

Volledig scherm
Vrouw in scootmobiel lichtgewond geraakt © Bert Jansen
Volledig scherm
2 gewonden na botsing op kruising in Aarle-Rixtel © Bert Jansen