Volledig scherm
© Bert Jansen

Verkeerschaos: A67 tussen Eindhoven en Turnhout uren dicht door meerdere ongevallen (video/foto's)

EINDHOVEN - Er is maandagavond een verkeerschaos ontstaan op de A67 tussen Eindhoven en Turnhout. Tegen het einde van de maandagavondspits hebben er meerdere ongevallen op de snelweg plaatsgevonden waardoor de weg tot 21:25 uur afgesloten bleef.

Tussen Eindhoven en Turnhout kwam een auto op zijn kop op de rijbaan van de snelweg terecht. De weg werd tussen knooppunt De Hogt en Eersel helemaal afgesloten.

Voor het verkeer leverde dit meteen 6 kilometer file op met een vertraging van bijna 1,5 uur. In de staart van de file vond nog een ongeval plaats tussen een busje en een vrachtwagen. Door dit ongeval werd de snelweg helemaal afgesloten bij knooppunt De Hogt.

De bestuurder van het busje kon wonder boven wonder zelf uitstappen.

Het verkeer kon ter hoogte van Eersel het ongeval over de vluchtstrook passeren. Er ontstond ook een kijkersfile van twee kilometer. 

Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Tussen Eindhoven en Turnhout kwam een auto op zijn kop op de rijbaan van de snelweg terecht. De weg werd tussen knooppunt De Hogt en Eersel helemaal afgesloten. Voor het verkeer leverde dit meteen 6 kilometer file op met een vetraging van bijna 1,5 uur. In de staart van de file vond nog een ongeval plaats tussen een busje en een vrachtwagen. Door dit ongeval werd de snelweg helemaal afgesloten bij knooppunt De Hogt.