Volledig scherm
© Bert Jansen

Vier gewonden bij ongeval met zeven auto's op A2 bij Batadorp, snelweg weer open (video)

EINDHOVEN - De snelweg A2 was zondagavond urenlang afgesloten voor het verkeer in de richting van Den Bosch na een ongeval met zeven auto's ter hoogte van knooppunt Batadorp bij Eindhoven. Volgens de politie zijn er vier personen gewond geraakt bij het ongeluk.

Het ongeluk gebeurde kort voor 20.00 uur. Eén auto was na een botsing met een andere wagen over de kop geslagen en lag ondersteboven op de weg, twee andere auto's stonden met de neus de verkeerde kant op. Een traumateam is ingezet ter assistentie. De vier gewonden zijn met ambulances naar vier verschillende ziekenhuizen gebracht. De Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar het ongeluk.

Er stond rond 21.00 uur zo'n 6 kilometer file op de A2. De file was tegen 22.00 uur opgelost. Verkeer richting Den Bosch werd omgeleid via Tilburg, via de A58 en de A65. Rond 23.20 uur zijn de rijbanen vrijgegeven voor het verkeer.
 

Volledig scherm
© Bert Jansen
De A2 is zondagavond afgesloten voor het verkeer in de richting van Den Bosch na een ongeval met zeven auto's ter hoogte van knooppunt Batadorp bij Eindhoven. Volgens de politie zijn er vier personen gewond geraakt bij het ongeluk.