Volledig scherm

Vierde editie Fontys ICTalent Awards in Eindhoven

EINDHOVEN - Op de campus Rachelsmolen van Fontys Hogeschool heeft woensdag 25 mei de vierde editie van ICTalent Awards plaats. Zeven deelnemers gaan in gebouw R5 de strijd met elkaar aan. De hoofdprijs bedraagt 2000 euro.

Tijdens de competitieve showcase moeten de finalisten hun beste werk aan docenten, media, medestudenten en andere belangstellenden in een twee minuten durende pitch tonen. De drie deelnemers met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Het programma begint om 15.30 en duurt tot 19.00 uur.

Hier zijn gratis kaarten verkrijgbaar. Meer informatie over het evenement is hier te vinden. De campus is te vinden op Rachelsmolen 1 in Eindhoven.

ICTalent Awards is dé competitieve showcase van Fontys Hogeschool ICT! Studenten van alle studierichtingen krijgen de kans hun beste werk aan docenten, media, Partners in Education en medestudenten te tonen. Door middel van pitches moeten studenten het publiek overtuigen zoveel mogelijk stemmen voor hun project of product te verzamelen. Lukt dit? Dan komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan in de finale voor een deskundige jury. De winnaar gaat met de ICTalent Award naar huis en ontvangt een mooie waarde cheque t.w.v. 2000 euro.