Volledig scherm

Volop speelplezier op zestiende editie Pret!Festival in Eindhoven (video)

EINDHOVEN – Tientallen luchtkussens, water- en schuimbaden, zeephellingen, knutselkramen, een skelterbaan, techniektrucks, schminkstands, voetbalarena’s, echte politieauto’s, enorme dino’s, trompet- en trommelles en zelfs een circus. De zestiende editie van het Pret!Festival in het Eindhovense IJssportcentrum biedt volop betaalbaar speelplezier voor kinderen.

Eindhovenaar Bert van den Langenberg begon het festival jaren geleden om gezinnen met een minder brede beurs toch vermaak te bieden en inmiddels loopt het evenement als een tierelier. “Het is vanaf de eerste dag volle bak zonder dat er echter wachtrijen ontstaan”, vertelt dochter Kim van den Langenberg. “En als je al die genietende kinderkopjes en tevreden ouders ziet, weet je dat het goed is.”

Volledig scherm
Het Pretfestival 2016 Eindhoven © Ton van de Meuelenhof/fotomeulenhof
Tientallen luchtkussens, water- en schuimbaden, zeephellingen, knutselkramen, een skelterbaan, techniektrucks, schminkstands, voetbalarena’s, echte politieauto’s, enorme dino’s, trompet- en trommelles en zelfs een circus. De zestiende editie van het Pret!Festival in het Eindhovense IJssportcentrum biedt volop betaalbaar speelplezier voor kinderen.