Volledig scherm
Pup Storm. © Marco Debart

Voor pup Storm kwam inval bij Puppy Point in Hapert te laat (oproep en video)

HAPERT - Daar ligt ie. In zijn mandje, na een energievretende autorit van 115 kilometer. Net wat gedronken en gesnuffeld in de tuin van zijn nieuwe thuis in het Belgische Berlare. Zijn donkere kijkers gaan aandoenlijk schuin omhoog, terwijl zijn baasje de ene na de andere 'foto trekt'. Geen vuiltje aan de lucht, zo lijkt het.

Maar rottweilerpup Storm moet een dag later al naar de dokter. Met een loopneus en diarree. Een paar dagen later is hij dood.

Waslijst

Storm werd vorige week zondag gekocht in Hapert, bij Puppy Point. Berucht, voor wie afgaat op een waslijst aan waarschuwingen op internet. De aanhoudende reeks meldingen waren maandag aanleiding voor een grootscheepse inval door de Voedsel- en Warenautoriteit, de Belastingdienst, de Dierenbescherming en de politie.

Actie

Marc Debart ging 'Stormke' ruim een week geleden samen met zijn zoon Marco ophalen. Debart is ziedend en zegt alles te hebben gedaan om Storm te redden. De Belg baalt dat hij er is ingestonken, maar is blij dat de politie actie onderneemt.

Lees dinsdag het hele artikel in het ED, of via de digitale krant.

Volledig scherm
Pup Storm. © Marco Debart
Daar ligt ie. In zijn mandje, na een energievretende autorit van 115 kilometer. Zijn donkere kijkers gaan aandoenlijk schuin omhoog, terwijl zijn baasje de ene na de andere 'foto trekt'. Geen vuiltje aan de lucht, zo lijkt het. Maar rottweilerpup Storm moet een dag later al naar de dokter. Met een loopneus en diarree. Een paar dagen later is hij dood.