Volledig scherm
© Bert Jansen

Vrienden en collega's van omgekomen automobilist uit Mol diep geraakt

EINDHOVEN - Vrienden en collega's van de 51-jarige Carlo van Gestel, de man uit Mol die vrijdagavond om het leven kwam na een botsing met een spookrijder op de A2 bij Best, zijn diep geraakt door het nieuws. Dat meldt de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.

Van Gestel was de uitbater van brasserie 't Sluyshof in Mol. Hij was vrijdagavond met zijn gezin op terugweg naar huis toen ze frontaal op een spookrijder botsten. Zijn vriendin en haar zoon werden met zware verwondingen in het ziekenhuis van Tilburg opgenomen. "Hij had nog maar net de zaak overgenomen en zat nog vol dromen", reageerde een aangeslagen vriend op het overlijden.

Vaste klanten
​Voor het personeel en de vorige eigenaars van 't Sluyshof komt het nieuws hard aan. Van Gestel werkte al 9 jaar in de zaak en dit jaar had hij 't Sluyshof overgenomen. "Wij hadden net voor we stopten de menukaart afgebouwd, maar Carlo is er deze zomer terug mee begonnen. En met succes, want alle vaste klanten die hem ook al jaren kenden, kwamen meteen weer terug", zegt Rita Vantongerloo, voormalig uitbaatster. "Carlo werkte al jaren bij ons, dus de mensen kenden hem en waardeerden hem erg. Het was een vriendelijke horeca-man die met iedereen een praatje maakte."

Lees het hele artikel bij Het Laatste Nieuws.