Volledig scherm
© Politie Eindhoven

Vrouw en kind vast in lift in speelgoedwinkel winkelcentrum Woensel in Eindhoven (video)

EINDHOVEN - Een vrouw en een kind in kinderwagen hebben zondagmiddag enkele angstige minuten beleefd, toen zij vast kwamen te zitten in een lift. Dit gebeurde in speelgoedzaak Bart Smit in Winkelcentrum Woensel.

De vrouw stapte met haar kinderwagen in de liftkast, terwijl het plateau nog niet naar beneden was gekomen. Toen het plateau zakte, kwamen vrouw en kind vervolgens vast te zitten. De lift stopte uiteindelijk op ongeveer vijftig centimeter van de grond. De buggy heeft vermoedelijk de lift tegengehouden. Enkele alerte klanten hebben de lift gestopt en hebben de twee uit hun benarde positie bevrijd.

Volgens een politiewoordvoerster zijn de twee voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht, maar hadden zij geen of heel geringe verwondingen. "Ze zijn met de schrik vrijgekomen." Een traumaheli ging richting Woensel, maar is niet meer geland en hoefde niet in actie te komen.

Volledig scherm
© Bert Jansen
Een vrouw en een kind in kinderwagen hebben zondagmiddag enkele angstige minuten beleefd, toen zij vast kwamen te zitten in een lift. Dit gebeurde in speelgoedzaak Bart Smit in Winkelcentrum Woensel.