Volledig scherm
Jetro Willems © pro shots

'Willems hoopt nog op club uit grotere competitie' (video)

EINDHOVEN - Jetro Willems heeft nog enige hoop dat zich de komende periode een club uit een grotere competitie dan de Franse liga voor hem meldt. De verdediger van PSV weet zich in de belangstelling van AS Monaco, maar heeft de interesse van de Monegasken nog even terzijde gelegd. 

Een stap naar Monaco is door hem nog niet uitgesloten.

Willems raakte enkele weken geleden op de hoogte van de interesse, alleen hebben de Fransen zich nog niet met een concreet bod bij PSV gemeld. Wel weet zijn zaakwaarnemer Sigi Lens wat Willems ongeveer moet kosten. PSV wil naar verluidt tussen de 8 en 10 miljoen euro voor hem ontvangen. Willems kwam in 2011 voor nog geen miljoen euro naar Eindhoven, dus zou in dat geval zorgen voor miljoenen aan winst bij PSV. Ook voor Sparta is het al dan niet doorgaan van een transfer spannend.

De club heeft recht op een doorverkooppercentage van vijf procent en pakt bij een transfer bovendien een solidariteitsvergoeding mee omdat Willems deels in Rotterdam is opgeleid. Al bij al zou dat zomaar eens kunnen gaan om meer dan een half miljoen euro voor Sparta.

Jetro Willems heeft nog enige hoop dat zich de komende periode een club uit een grotere competitie dan de Franse liga voor hem meldt. De verdediger van PSV weet zich in de belangstelling van AS Monaco, maar heeft de interesse van de Monegasken nog even terzijde gelegd.