Bottles & Bites in de Korenbrugstraat is eigendom van de Bosschenaar die woensdag is aangehouden en donderdag nog was opgesloten.
Volledig scherm
PREMIUM
Bottles & Bites in de Korenbrugstraat is eigendom van de Bosschenaar die woensdag is aangehouden en donderdag nog was opgesloten. © Marc Brink/BD

750 hennepplanten in huis van Bossche horecabaas: Gemeente controleert zijn vier bedrijven

DEN BOSCH - Het vinden van een hennepkwekerij in een Bossche woning en de aanhouding van de bewoner (51) en zijn partner (30) heeft geleid tot onderzoek van de gemeente in vier Bossche horecabedrijven waarvan de bewoner eigenaar is. Het gaat om Bottles en Bites (Korenbrugstraat), Blondt, Velvet en Cinq (alledrie op de Parade).

 1. Geen carnaval? Natuurlijk wel, voor Oeteldonk is er thuis tijdens dé dagen veel te vieren
  PREMIUM

  Geen carnaval? Natuurlijk wel, voor Oeteldonk is er thuis tijdens dé dagen veel te vieren

  DEN BOSCH - Oeteldonk viert dit jaar carnaval binnen. Niet alleen de organiserende Oeteldonksche Club (OC) maakt vóór en tijdens de carnavalsdagen eigen programma’s, ook het aantal nieuwe initiatieven groeit. In de huiskamer te volgen op televisie en social media. ,,We gaan geschiedenis schrijven’’, is de overtuiging van minister Rinske van Kasteren van Pers, Publiciteit en Promotie van de OC.
 2. 
Bisdom hoopt dat Actie Kerkbalans gemis aan collectegeld wat kan compenseren
  PREMIUM

  Bisdom hoopt dat Actie Kerkbalans gemis aan collecte­geld wat kan compense­ren

  DEN BOSCH - Door corona is een aantal kerken gesloten of kan een dienst door maximaal dertig gelovigen worden bezocht. Dat scheelt een smak aan collecte- en kaarsengeld. Bisschop Gerard de Korte van bisdom ’s-Hertogenbosch hoopt daarom dat de jaarlijkse doneeractie Kerkbalans die zaterdag is begonnen, het gemis aan het (overigens al jaren) teruglopend ‘levend geld’ enigszins kan compenseren.
 1. Steunpakket voor ondernemers fors uitgebreid
  Play

  Steunpak­ket voor onderne­mers fors uitgebreid

 2. 'Staakstraat' bij DAF en ASML: 'Om de druk op te voeren naar werkgevers'
  Play

  'Staak­straat' bij DAF en ASML: 'Om de druk op te voeren naar werkgevers'