De auto op het talud bij Empel.
Volledig scherm
De auto op het talud bij Empel. © Politie Den Bosch

Afgesneden auto vliegt over de vangrails bij Empel, dader vlucht

EMPEL - Een spannende situatie voor de inzittende van een auto bij knooppunt Empel maandagmiddag. Het voertuig werd afgesneden en belandde - aan de andere kant van de vangrails - gevaarlijk op een hoge rand van de berm. Het voertuig viel net geen meters naar beneden. 

De veroorzaker van het ongeluk in de bocht van de A2 richting de A59 heeft waarschijnlijk niet gezien in wat voor hachelijke situatie hij de medeweggebruiker achterliet. Hij of zij sneed de Ford af en reed vervolgens door in de richting van Waalwijk.

Het slachtoffer vloog met auto en al over de vluchtstrook. De auto belandde op het dak en schoof nog enkele meters door het gras. Tot hij vlak voor de rand van een paar meter hoog talud tot stilstand kwam. De inzittende raakte niet ernstig gewond, maar is wel voor controle naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis gebracht. 

De auto op het talud bij Empel.
Volledig scherm
De auto op het talud bij Empel. © Politie Den Bosch
  1. Het mag: Horeca krijgt meer terrasruimte en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    Het mag: Horeca krijgt meer terrasruim­te en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    DEN BOSCH - Op de Parade, Markt en in de Kerkstraat komt vanaf 1 juni tot en met 15 oktober extra ruimte voor terrassen. De terrassen op de Parade zijn uitsluitend bestemd voor ondernemers van het plein. Op de Parade komt ook een paviljoen dat is bestemd als borrelplek waar gasten een drankje kunnen drinken ‘voordat zij worden geleid naar hun tafel in een horecabedrijf in de Korte Putstraat.