Foto ter illustratie. Een vrouw drinkt bier op carnavalsdinsdag in een druk café.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. Een vrouw drinkt bier op carnavalsdinsdag in een druk café. © ANP

Angstige carnavalsavond voor verwarde dochters (14 en 22) in Oeteldonk: ‘Is er GHB in hun drankje gedaan?’

DEN BOSCH - Van het ene op het andere moment raakten ze volledig de weg kwijt. De 14-jarige dochter van Maartje viel zaterdag na twintig minuten in de stad te zijn geweest zomaar neer op de Parade in Den Bosch. Vlak daarvoor voelde de 22-jarige dochter van Filiz zich opeens ‘stomdronken’ na slechts een paar biertjes. ,,We vermoeden dat er pogingen zijn gedaan om onze dochters te drogeren”, vertellen twee bezorgde moeders aan het Brabants Dagblad.

Drogeren is niet een nieuw fenomeen, maar als het ineens zo dichtbij komt slaat de bezorgdheid bij beide moeders uit Den Bosch toe. Maartje zette haar dochter zaterdag rond 21.00 uur af met een stel vriendinnen om carnaval te gaan vieren. Maar al na twintig minuten kreeg ze opeens een telefoontje. ,,Het gaat niet goed met haar. Kun je haar komen ophalen?”, vroeg een onbekende stem aan de telefoon. 

  1. Niet 'hakken' maar meestuiteren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    Niet 'hakken' maar meestuite­ren op de bank tijdens Hardcore Therapy

    DEN BOSCH - Vanwege de coronacrisis heeft organisator Art of Dance de 25ste editie van de Masters of Hardcore, die aanvankelijk voor zondagnacht in de Brabanthallen stond gepland, (voorlopig) verschoven naar zaterdag 5 september. Om de vele duizenden hardcorefans een hart onder de riem te steken, vond ter plekke wel de Hardcore Therapy Livestream plaats. Uiteraard zonder publiek, maar mét vijf toonaangevende artiesten die allen in hun uppie uit hun plaat gingen.