Volledig scherm
Susanna Karapetjan. © .

Appeltje van Oranje voor Met je hart; ExpertusDico krijgt 15.000 euro

DEN BOSCH - De Boxtelse Stichting Met je hart behoort tot de drie initiatieven die een Appeltje van Oranje ontvangen op 23 mei in Paleis Noordeinde in Den Haag. Met je hart zet zich in om eenzaamheid onder ouderen te verzachten en zet zich in Den Bosch en Vught met een grote groep vrijwilligers in voor ontmoetingen voor ouderen. De Hedelse stichting ExpertusDico kreeg daarnaast van het Oranje Fonds 15.000 euro toegekend.

,,Onze vrijwilligers nodigen ouderen persoonlijk uit en zorgen ervoor dat ze opgehaald en thuisgebracht worden”, aldus Aimée Romme, coördinator Met je hart Den Bosch-Vught. ,,Wij krijgen ontzettend veel positieve reacties van ouderen en zijn ontzettend blij met alle mensen die ons in Den Bosch en Vught helpen. Naast de vele vrijwilligers, zijn dat ook de ondernemers die hun restaurant openstellen of hun bedrijf inzetten voor ons.”

Bedrijven 

Stichting ExpertusDico is opgericht door Susanna Karapetjan. Zij spant zich met anderen in om ‘groepen te bereiken die voor andere organisaties onbereikbaar zijn.’ De stichting steunt onder meer het starten van bedrijven.