Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

‘Aso gedrag’ bij trouwstoet in Den Bosch: passagiers zitten op raamstijl en hangen uit raam

DEN BOSCH - Chauffeurs die in een bruiloftsstoet door Den Bosch reden, hebben zich zaterdagmiddag behoorlijk asociaal gedragen. Dat meldt de politie, bij wie meerdere klachten over de trouwstoet binnenkwamen.

Agenten die in de buurt waren, bekeurden twee passagiers voor het niet-dragen van een gordel. ,,Ze zaten tijdens het rijden op de raamstijl en hingen uit het raam”, aldus de politie.

Daarnaast kreeg een bestuurder een proces-verbaal omdat hij zich niet hield aan de regels van de voorsorteerstrook. Bruiloftsstoeten zorgen vaker voor overlast en gevaar door zich niet aan de verkeersregels te houden.

  1. Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht
    PREMIUM

    Lang wachten bij de pont vanwege afsluiting van A2 richting Utrecht

    BRAKEL - De werkzaamheden aan de A2 tussen knooppunt Empel en Waardenburg zijn dit weekeinde volgens woordvoerder Maurice van de Graef van Rijkswaterstaat ‘vlot en soepel verlopen’. De verkeersader richting Utrecht ging zondagavond rond 22.00 uur al open voor het verkeer. De planning was maandagochtend 5.00 uur. Rijkswaterstaat heeft dit weekeinde ter hoogte van Zaltbommel onder meer zo’n drie kilometer asfalt vernieuwd.