Volledig scherm
Vijverbosweg, Vught © Bart Meesters

Auto botst tegen boom in Vught, twee gewonden

VUGHT - Bij een ongeval op de Vijverbosweg in Vught zijn maandagmiddag rond 14.15 uur twee personen gewond geraakt nadat hun auto tegen een boom botste. 

De auto botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom. De twee inzittenden, een man en een vrouw, raakten allebei gewond. Zij werden naar het ziekenhuis  gebracht. Over de aard van hun letsel is niets bekend.

Behalve de politie en drie ambulances kwam ook de brandweer ter plaatse, die het voertuig veiligstelde.

Door het ongeval was de weg geruime tijd gedeelte afgesloten. De auto raakte bij het ongeval zwaar beschadigd. Een bergingsbedrijf voerde het voertuig af.

De oorzaak van het ongeval is onbekend. 

Volledig scherm
Vijverbosweg, Vught © Bart Meesters
Volledig scherm
Vijverbosweg, Vught © Bart Meesters
  1. Automobilist bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    Automobi­list bij rechter voor doorrijden na ongeluk: ‘Het was een reactie’

    DEN BOSCH - In en rond het Bossche station zijn tientallen beveiligingscamera’s geïnstalleerd. Een van die camera’s filmde op 25 juni een ongeluk op de rotonde voor het station. Een auto botste tegen een fietsster die voorrang had. Zij vloog enkele meters door de lucht en belande op het asfalt. De automobilist reed door. De 20-jarige Bosschenaar werd aangehouden dankzij het opgenomen kenteken. Hij stond deze week terecht bij politierechter H. Slaar.
  2. Dial Q Filmquiz in De Verkadefabriek: 'Je hebt al snel een punt’

    Dial Q Filmquiz in De Verkadefa­briek: 'Je hebt al snel een punt’

    DEN BOSCH - Zin om ruim twee uur de kennis van films te testen? Dat kan op 25 oktober in de Bossche Verkadefabriek tijdens de Dial Q Filmquiz. Het is een knipoog naar het tv-programma ‘Voor een briefkaart op de eerste rang’. Daarin liet presentator Bob Bouma (‘Lieve dames, beste heren’) twee kandidaten reageren op fragmenten uit oude en actuele speelfilms. ,,Maar de Dial Q Filmquiz is eerder een interactief filmprogramma dan een eenzijdig vragenvuur’’, zegt Paul Luiken.