De auto van een bestuurder op de A2 bij Den Bosch sloeg acht keer over de kop. Uit een test bleek dat de automobilist voor de gevaarlijke rit drugs had gebruikt.
Volledig scherm
De auto van een bestuurder op de A2 bij Den Bosch sloeg acht keer over de kop. Uit een test bleek dat de automobilist voor de gevaarlijke rit drugs had gebruikt. © Wijkagent Marc de Wit

Auto slaat acht keer over de kop op A2 bij Den Bosch: ‘Engeltjes zijn wel opgebruikt’

DEN BOSCH - Een automobilist is zondagmiddag op de A2 bij Den Bosch van de weg geraakt en volgens getuigen acht keer over de kop geslagen. Dat deelt een wijkagent op Twitter. De bestuurder hield lichte verwondingen aan het ongeluk over, maar hij testte wel positief op drugsgebruik.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?