Autobrand aan de Vlijmenseweg in Den Bosch.
Volledig scherm
Autobrand aan de Vlijmenseweg in Den Bosch. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Auto vliegt in brand tijdens rijden in Den Bosch, inzittenden ongedeerd

DEN BOSCH - Aan de Vlijmenseweg in Den Bosch is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto in vlammen opgegaan. De auto bleek tijdens het rijden in brand te zijn gevlogen.

De bestuurder reed met zijn auto over de Vlijmenseweg richting de A59, toen de auto ter hoogte van de kruising met de Helftheuvelweg plotseling begon te branden. De twee inzittende konden het voertuig tijdig verlaten. 

Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan, is nog onduidelijk. Vermoedelijk is een technisch mankement de oorzaak geweest. Rond 02.30 uur kreeg de brandweer een melding van de autobrand. Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de auto volledig in brand. 

  1. Het mag: Horeca krijgt meer terrasruimte en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    Het mag: Horeca krijgt meer terrasruim­te en de buren moeten er terecht kunnen zonder consumptie

    DEN BOSCH - Op de Parade, Markt en in de Kerkstraat komt vanaf 1 juni tot en met 15 oktober extra ruimte voor terrassen. De terrassen op de Parade zijn uitsluitend bestemd voor ondernemers van het plein. Op de Parade komt ook een paviljoen dat is bestemd als borrelplek waar gasten een drankje kunnen drinken ‘voordat zij worden geleid naar hun tafel in een horecabedrijf in de Korte Putstraat.