De demonstrant wordt op de Parade in Den Bosch door beveiligers van Thierry Baudet afgevoerd. Baudet was er met partijgenoten Theo Hiddema en Eva Vlaardingerbroek de FVD krant aan het uitdelen.
Volledig scherm
De demonstrant wordt op de Parade in Den Bosch door beveiligers van Thierry Baudet afgevoerd. Baudet was er met partijgenoten Theo Hiddema en Eva Vlaardingerbroek de FVD krant aan het uitdelen. © Rob Engelaar

Beveiligers Baudet die Bossche demonstrant twintig minuten tegen grond drukten niet vervolgd

DEN BOSCH - De beveiligers die de filmmaker Jasper van den Elshout hardhandig aanpakten tijdens zijn demonstratie in Den Bosch worden niet vervolgd. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag bekend. 

  1. Bekende Tiktokker Lucas Cornelissen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooterongeval in de Dommel
    PREMIUM
    met video/update

    Bekende Tiktokker Lucas Cornelis­sen (20) uit Vlijmen overlijdt bij scooteron­ge­val in de Dommel

    DEN BOSCH - De 20-jarige Vlijmenaar die dinsdagnacht is overleden bij een ongeluk met zijn scooter, is de bekende Tiktokker Lucas Cornelissen. Hij kwam om het leven toen hij met zijn voertuig in het water terecht was gekomen van de Dommel in Den Bosch. ,,Een enorm leuke, spontane jongen’’, zo omschrijft Marcel van Zwam, eigenaar van het Bossche café Lalalaa, de overleden Lucas Cornelissen. Hij was sinds een half jaar werkzaam in het café.