Tegenstanders kwamen met bussen, geregeld door anti-pietenbeweging Kick Out Zwarte Piet (KOZP), vanuit Amsterdam naar Den Bosch. Tot confrontaties kwam het niet. De demonstranten werden door de politie en de organisatie van de intocht uit elkaar gehouden.  De anti-pietenbeweging was gepikeerd omdat ze niet direct aan de route mocht staan. Er zat een buffer van zo'n vijftien meter tussen.
Volledig scherm
Tegenstanders kwamen met bussen, geregeld door anti-pietenbeweging Kick Out Zwarte Piet (KOZP), vanuit Amsterdam naar Den Bosch. Tot confrontaties kwam het niet. De demonstranten werden door de politie en de organisatie van de intocht uit elkaar gehouden. De anti-pietenbeweging was gepikeerd omdat ze niet direct aan de route mocht staan. Er zat een buffer van zo'n vijftien meter tussen. © Meesters Multi Media / Bart Meesters

Blije kids, rookbommen en middelvingertjes: Dit was de Sinterklaasintocht van Den Bosch

FOTO'SDEN BOSCH - Een spannende zondagmiddag voor velen. Sinterklaas kwam met zijn gevolg aan in Den Bosch. Een drukte van jewelste met zenuwachtige kinderen en betogers voor en tegen Zwarte Piet.