Vanwege de sloop en verbouwing van het Theater aan de Parade week Theaterfestival Boulevard vorig jaar uit naar het Zuiderpark. Waarmee ook meteen de 1,5 meter afstand geen enkel probleem meer was.
Volledig scherm
Vanwege de sloop en verbouwing van het Theater aan de Parade week Theaterfestival Boulevard vorig jaar uit naar het Zuiderpark. Waarmee ook meteen de 1,5 meter afstand geen enkel probleem meer was. © Roel van der Aa

Boulevard 2022: een beetje op de Parade, maar toch vooral weer in het Zuiderpark

DEN BOSCH - Overdag en in de vroege avond in het Zuiderpark en de festivaldag vervolgens afsluiten in het BLVRD Theater op de Parade. Dat is waar de organisatie van Theaterfestival Boulevard op afkoerst. 

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.